Activiteitencentrum Punt74

Zoals u wellicht hebt vernomen, hebben we de deuren van onze Quiltwinkel Punt74 met ingang van zaterdag 1 december 2018 moeten sluiten. Maar… In het nieuwe jaar starten we met ons Activiteitencentrum Punt74. Op maandagochtend 14 januari 2019 zijn we op deze locatie bezig om dit activiteitencentrum vorm te gaan geven. Wij zijn aanwezig tussen 09:00 en 12:00 uur. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via het contactformulier van Stichting PiTi. Daarnaast staat Stichting PiTi open voor serieuze voorstellen van mensen die de ruimte willen huren voor passende winkelactiviteiten. Ook is er een mogelijkheid de voorraad en inventaris van de quiltwinkel over te nemen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via het contactformulier van Stichting PiTi.