Afdeling onderwijs & dagbesteding

Binnen de dagbesteding van Stichting PiTi was het mogelijk een wenselijk onderwijstraject te volgen voor kinderen t/m jong volwassenen. Per 1 januari 2020 is dit onderdeel van Stichting PiTi ondergebracht in De Vuurvlinder, Centrum voor educatie & ontwikkeling. De Vuurvlinder is een samenvoeging van deze afdeling  en De Ontdekking, sociocratische school Drenthe e.o.. De Vuurvlinder biedt onderwijs voor elk kind, van 4 tot 18 jaar met een uitloop naar 20 jaar, gebaseerd op het sociocratische principe. Er zijn ook een paar plekken voor leerlingen die wat meer individuele aandacht nodig hebben waardoor ze toch goed mee kunnen komen en hun talenten kunnen ontwikkelen. De Vuurvlinder valt onder de vlag van de democratische scholen in Nederland.

Zie de website: www.devuurvlinder.info. Hier kunt u uitgebreid informatie vinden m.b.t. de mogelijkheden.

studieboeken