Groei en ontwikkeling

Locatie Noorderdiep 99

PiTi ambieert de achterliggende kapschuur te ontwikkelen tot een educatie & ontwikkelingscentrum voor jong tot oud, ongeacht uitdagingen.

Professionals kunnen diverse ruimtes huren om hun diensten (bijvoorbeeld educatie van ambachten, welzijnssessies) aan te bieden aan doelgroepen voor intern maar ook extern.

Daarnaast ambieert PiTi om een kleine sporthal en een klein therapeutisch zwembad te ontwikkelen. Het is fijn om op het eigen terrein alle wenselijke faciliteiten aan te kunnen bieden waardoor het overzichtelijk en prikkelarm blijft voor met name de ASS doelgroepen van PiTi.

De sporthal kan lokaal ingezet worden voor clubs & trainingssessies en bijvoorbeeld psychomotorische therapie & weerbaarheidstraining.

Het zwembad kan ingezet worden voor individuele zwemlessen, ontspanning en diverse therapeutische behoeftes, b.v. angst voor water.

sport

Achter de kapschuur staat de oude veestal die we willen verbouwen tot appartementen voor begeleid wonen waarbij er geen leeftijdseisen zijn en de doelgroep gericht is op mensen met ASS en/ of andere uitdagingen.

PiTi streeft naar een volledig aanbod van diverse diensten die allen met elkaar te maken hebben als het gaat om de ontwikkeling en ondersteuning van een deelnemer. Hierbij vinden wij het ook van belang dat wonen levensbestendig mag zijn en je mag blijven wonen op de plek die je als thuis ervaart.

Inschrijven is reeds mogelijk. Informatie hierover kan bij ons worden opgevraagd: zie Contact.

tuingereedschap

Er is plek voor 1 à 2 bedrijfswoningen waarvan er één bewoond zal worden door de eigenaar. Alle woningen zullen in het teken staan van duurzaamheid. Heb je belangstelling om te wonen en werken als medewerker/ pionier bij PiTi en kun je je vinden in de visie, dan kun je contact met ons opnemen: zie Contact.

Het huidige boerderijgebouw blijft wanneer deze plannen gerealiseerd zijn, functioneren als logeerplek voor de weekendgroepen en voor kantoor. Overige ruimtes zijn nog nader in te vullen.

 

Locatie Zuiderdiep 74

Punt_74

Op deze locatie staat ook een grote boerderij met een flinke tuin. De huidige woongroep is in het woongedeelte gevestigd. Daarbij is er op de verdieping nog meer ruimte voor kamers of gedeeltelijk appartementen. In de rest van deze boerderij zijn 2 leuke winkels gevestigd ( Vonny’s Vintage en Anneliefs ) alsook onze eigen winkel met textielatelier waar ook door zzp’ers workshops gegeven kunnen worden.

Wanneer er belangstelling is voor al deze ambities door externe partijen, kunnen deze contact opnemen middels het contactformulier of ons bellen voor een afspraak.

creatief